To Be class
Delivery Only
Delivery Only@Home

Inschrijven/meer informatie

To Be class
Alles gaat met zijn tijd vooruit, maar op het gebied van zwanger zijn en mama worden lijkt de tijd wel stil te staan

Speciaal voor de zwangere vrouw van nu, introduceren wij de HotMama To Be class. Alle, maar dan ook alle informatie die je nodig hebt, dus niet alleen maar weeën opvangen, maar ook pijnbestrijding, niet alleen maar thuis bevallen, maar ook de ziekenhuisbevalling en nog veel meer. Zodat jij, baas in eigen buik kunt blijven en je eigen keuzes kunt maken, zonder het gevoel te hebben dat je een bepaalde hoek wordt ingedrukt!

Van je zwangerschap, de bevalling tot aan de babyverzorging, alles wordt behandeld en niets wordt geschuwd. Ook schoonheid, mode en beweging komen aan bod. Want je mag er toch zeker wel goed uitzien als je zwanger bent!

Ook de "gevreesde" partnerbijeenkomst is bij HotMamas veranderd in een manvriendelijk en relaxed samenzijn, waarbij de kant van zowel de papa's als de mama's wordt belicht met de nodige humor en praktische en concrete informatie en adviezen. Dit alles onder het genot van een drankje.

De oefeningen die bij HotMamas centraal staan zijn gericht op de bekkenbodem- en rugspieren en daarnaast behandelen we ademhalingsoefeningen voor tijdens de zwangerschap en bevalling. Ook krijg je buik, rug en bekkenbodemoefeningen voor na de bevalling. Denk nou niet dat we drie kwartier tegenover elkaar gaan zitten puffen want dat is zonde van onze tijd! De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk voor thuis op de bank en zelfs voor tijdens een vergadering op kantoor.

Les 1 Hor(ror)monen-Voeding-ziekenhuis/thuis bevallen-Borst/flesvoeding-seks tijdens en na de zwangerschap-zwangerschap en uiterlijk-
Les 2 De baarmoeder-De (fasen van de) bevalling
Les 3 Weeën en ontsluiting-weeën opvangen met en zonder pijnbestrijding
Les 4 Uitdrijvingsfase-persen-nageboorte
Les 5 Partnerles
Les 6 Kraamtijd gericht op de nieuwe mama- Kraamtijd gericht op de babyverzorging


De meeste vrouwen starten met de To Be class tussen de 23 en 30 weken zwangerschap. Schrijf je tijdig in zodat HotMamas jou van een plek kan verzekeren.

To Be class – € 200,00 incl. BTW, consumpties en lesmateriaal.
6 bijeenkomsten van 2 uur
Inschrijven

naar boven


Delivery Only
Het kan natuurlijk zijn dat je een superdruk leven hebt, maar je wel graag, op een leuke manier, wilt voorbereiden op je bevalling en je kindje. Of misschien ben je al mama en heb je alleen een opfrisworkshop nodig. Speciaal voor deze vrouwen is er de Delivery Only class!

Bij Delivery Only wordt dezelfde lesstof behandeld als bij de To Be class maar dan in kleinere groepen en in drie lessen van twee uur. De tweede les is met partner. En ook bij deze class wordt de zwangere vrouw heerlijk in de watten gelegd.

Delivery Only- € 150,00 incl. BTW, consumpties en lesmateriaal.
3 bijeenkomsten van 2 uur
Inschrijven

naar boven


Delivery Only@Home
Voor papa en mama samen. Wij komen bij jullie thuis de belangrijkste informatie geven voor mama, papa en jullie samen. Alles wat je moet weten en kunnen betreft de bevalling en de kraamtijd!

Delivery Only@Home - € 175,00 (excl reiskosten) 1 dag/avond a 3 uur
Meer info

naar bovenDownload hier de Algemene Cursusvoorwaarden

Hotmamas 2009